Geplaatst in Persoonlijk

Pepernotencake…

Het hele jaar is deze cake wel lekker, maar met de herfst extra lekker.

En met de kruiden erug lekker

  • 1 Pak Boerencakemix Aldi
  • 4 Eieren
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • Flinke eetlepel speculaaskruiden
  • 1 eetl water
  • 200 gr Roomboter/Margarine
  • Handje vol Pepernoten

  • Verwarm de oven voor op 160 graden, het gaat hier om een electrische oven.
  • Gooi de pak mix in de mengkom met de eieren, suiker, boter, water, speculaaskruiden.
  • Als alles goed gemixt is doe je het in de bakvorm.
  • Roer er de pepernoten doorheen, en er nog wat bovenop.
  • Zet de vorm in de bakoven en zet deze op 60 a 70 minuten op 160 graden.

Lekker met warme thee..

Sinaasappelthee met Kukurma.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *